EtusivuYleinenKosamuin lähialueet

Thaimaa on suosittu lomakohde monille matkailijoille ympäri maailmaa, ja yksi Thaimaan tunnetuimmista saarista on ehdottomasti Koh Samui. Koh Samui sijaitsee Thaimaan itärannikolla, ja se on kuuluisa upeista rannoistaan, kristallinkirkkaasta vedestään ja vilkkaasta yöelämästään. Vaikka Koh Samui onkin ehdottomasti vierailun arvoinen kohde, myös sen lähialueet tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa. Tässä blogissa tarkastellaan muutamia Koh Samuin lähialueita, jotka ehdottomasti kannattaa ottaa huomioon seuraavalla Thaimaan-matkalla.

Yksi Koh Samuin lähialueista, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen, on Koh Phangan. Koh Phangan sijaitsee Koh Samuista koilliseen, ja se on kuuluisa erityisesti legendaarisista Full Moon Party -juhlistaan. Full Moon Party on kuukausittain järjestettävä bilefestivaali, joka vetää puoleensa tuhansia juhlijoita ympäri maailmaa. Koh Phangan tarjoaa kuitenkin paljon muutakin nähtävää kuin pelkät bileet – saarella on upeita rantoja, vehreitä sademetsiä ja rauhallisia kyliä, joissa voi tutustua paikalliseen kulttuuriin. Koh Phangan on myös suosittu sukellus- ja snorklauskohde, ja saaren vedenalainen maailma onkin upea näky niin aloitteleville kuin kokeneillekin sukeltajille.

Toinen Koh Samuin lähialue, joka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon matkasuunnitelmia tehdessä, on Koh Tao. Koh Tao sijaitsee Koh Samuista koilliseen, ja se on Thaimaan suosituimpia sukelluskohde. Koh Tao tunnetaan kristallinkirkkaista vesistään ja upeista koralliriutoistaan, jotka tarjoavat upeat puitteet sukellukseen ja snorklaukseen. Saarella on lukuisia sukelluskeskuksia, jotka järjestävät sukelluskursseja ja retkiä eri puolille saarta. Koh Tao on myös rauhallinen ja rentouttava lomakohde, jossa voi rentoutua rannoilla tai patikoida viidakossa. Saari on myös suosittu itsenäisten matkaajien keskuudessa, ja siellä on paljon hostelleja ja edullisia majoitusvaihtoehtoja.

Kolmas Koh Samuin lähialue, joka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon, on Ang Thongin meripuisto. Ang Thongin meripuisto sijaitsee Koh Samuin ja Koh Phanganin välissä, ja se koostuu 42 pienestä saaresta, jotka tarjoavat upeat puitteet luonnon tarkkailuun ja seikkailuihin. Meripuistossa voi tehdä veneretkiä, patikoida viidakossa, kajakoida kirkkaissa vesissä tai snorklata upeissa koralliriutoissa. Ang Thongin meripuisto on suosittu päiväretkikohde, ja monet Koh Samuin ja Koh Phanganin matkanjärjestäjät järjestävät retkiä meripuistoon päivän aikana. Meripuisto on myös suosittu kuvauspaikka, ja sieltä on näkymät upeille auringonlaskuille ja kristallinkirkkaalle merelle.

Neljäs Koh Samuin lähialue, joka ehdottomasti kannattaa harkita vierailua, on Koh Nang Yuan. Koh Nang Yuan sijaitsee Koh Taon lähellä, ja se koostuu kolmesta pikkusaaresta, jotka ovat yhdistetty kapeilla hiekkasilloilla. Koh Nang Yuan tarjoaa upeat puitteet snorklaukseen, uimiseen ja aurinkoa ottamiseen. Saarella on myös upea näköalatasanne, josta voi ihailla upeita maisemia yli kristallinkirkkaan meren. Koh Nang Yuan on suosittu päiväretkikohde, ja moni Koh Samuin matkanjärjestäjä järjestää retkiä saarelle päivän aikana. Koh Nang Yuan on myös suosittu kohde häämatkalaisille ja pariskunnille, jotka haluavat viettää romanttista aikaa kristallinkirkkaissa vesissä.

Viides Koh Samuin lähialue, joka kannattaa ottaa huomioon seuraavalla Thaimaan-matkalla, on kulttuurinen Koh Lanta. Koh Lanta sijaitsee mantereen puolella Thaimaassa, ja se koostuu useista pienistä saarista, joista suurimmat ja tunnetuimmat ovat Koh Lanta Yai ja Koh Lanta Noi. Koh Lanta on tunnettu rauhallisesta tunnelmastaan, upeista rannoistaan ja ystävällisistä asukkaistaan. Saari tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja elämäntapaan, ja siellä on useita historiallisia temppeleitä ja kyliä, joissa voi tutustua paikalliseen käsityöläisyyteen ja perinteisiin. Koh Lanta on myös suosittu veneilykohde, ja siellä voi tehdä veneretkiä lähisaarille tai mennä kalastamaan merelle paikallisten kalastajien kanssa.

Kaiken kaikkiaan Koh Samuin lähialueet tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa matkailijoille, jotka haluavat tutustua Thaimaan monipuoliseen kulttuuriin ja luontoon. Koh Phangan, Koh Tao, Ang Thongin meripuisto, Koh Nang Yuan ja Koh Lanta ovat kaikki upeita lomakohteita, jotka tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen, seikkailuihin ja kulttuurin tutkimiseen. Olipa mieltymyksesi sitten bileet, sukellus, luonnon tarkkailu tai rentoutuminen rannoilla, Koh Samuin lähialueet tarjoavat jokaiselle matkailijalle unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia. Tehdään siis matkasuunnitelmat ja lähdetään tutustumaan näihin upeisiin saariin Thaimaassa!


Kommentit

Kosamuin lähialueet — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>